De Plaetse is de nieuwe naam voor het IKC te Rijsbergen

Vandaag was het dan eindelijk zover! Het prachtige, splinternieuwe IKC te Rijsbergen maakte haar naam ‘De Plaetse’ bekend tijdens de officiële opening. Wij hebben de afgelopen periode de eer gehad om een mooie en passende huisstijl weg te zetten voor ‘De Plaetse’.  Lieve en Jenske Buiks mochten samen met hun oma het doek laten vallen en de door hun bedachte naam kenbaar maken. Wij wensen ‘De Plaetse’ een mooie toekomst met veel groeipotentie.

 

Trots op enthousiasme over Zunderts DNA

De vorig jaar door de Gemeente Zundert gestarte zoektocht naar het DNA van Zundert, beleefde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente een apotheose. Zundertse ereburger André van der Kloot mocht de resultaten van het DNA als eerste in ontvangst nemen. Daarnaast kreeg hij de door ons ontworpen plaquette uitgereikt. Wij zijn enorm trots dat Xander Koppelmans en Jan Kooren, onderzoekers en verantwoordelijk voor de realisatie van het Zunderts DNA, alsmede gemeente Zundert, ons het vertrouwen hebben gegeven hun bevindingen te mogen vertalen in beeld.

Komende week speciale uitgave Fashion event in gehele gemeente Zundert

In samenwerking met diverse ondernemers uit Zundert verschijnt er komende week een 12 pagina’s tellende krant in alle brievenbussen in de gehele gemeente Zundert. Lees alles over de laatste trends, de enthousiaste ondernemers, het ruime aanbod op het gebied van fashion en last but not least lees meer over het evenement zelf.

Eerste In-Beeld verschijnt begin april

Het eerste magazine In-Beeld word gelanceerd. Met als thema alles over wonen.

In-Idee aanwezig bij de opening van Biënnale Brabant kunstexpositie.

Bedankt Anita Vermeeren voor de uitnodiging! Gisteren een hele indrukwekkende avond gehad bij de opening van Biënnale Brabant kunstexpositie.