Het start met een idee…
Dit is hoe wij het zien
en laten zien.
Dat maakt indruk!

Achter de creatieve ideeën zitten Ilona Broos, Neeltje van de Sande en Kim Hereijgers. Wij zijn de 3 creatieve en gedreven dames van grafisch ontwerpbureau In-Idee die zich met veel passie inzetten om producten en diensten van uiteenlopende branches op professionele wijze in beeld te brengen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een unieke huisstijl en ontwerpen van een bijpassend logo maar ook de opzet van kranten, flyers, magazines, online marketing, kaartjes, animaties en zo veel meer.

Klanten, collega’s en vrienden typeren ons als gedreven, energiek, doortastend met een no-nonsense mentaliteit en bovenal creatief en klant-gericht. Met het beoogde doel van de klant voortdurend in het vizier is In-Idee voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen creativiteit en de wensen van de opdrachtgever.

Onze inbreng is altijd maatwerk. Het bedenken van en adviseren omtrent de meest optimale strategie en tactiek die het beste bij het product of dienst en het bedrijf of instelling past en hoe dat dus het beste in beeld wordt gebracht. Wij weten dus hoe belangrijk het is om goed gezien te worden. Van kleine tot grote projecten en we het werkelijk meer dan waard vinden om elke klant uniek in beeld te brengen.

Maak kennis met ons!

Ilona Broos

Neeltje van de Sande

Kim Hereijgers